Zangles 

Vind jij zingen super leuk en heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om zangles te krijgen? Dan ben je bij Emma aan het goede adres! Samen gaan jullie werken aan bijvoorbeeld inlevingsvermogen in een liedje, interpretatie van de tekst en podiumpresentatie, maar ook zangtechniek, ritmiek en bereik zijn aspecten die aan bod kunnen komen in de les.

De lessen zullen volledig naar jouw wensen en behoeftes ingedeeld worden, waarbij Emma ervoor zorgt dat ze uitdagend en inspirerend blijven, zodat je altijd naar huis gaat met het gevoel dat je iets hebt geleerd en zeker niet stil hebt gezeten. Twijfel je nog of zangles wel iets voor jou is? Ook als het niet je doel is om uiteindelijk op een podium te staan, ben je van harte welkom! De zanglessen zijn geschikt voor jong en oud.

Vertrouwen is erg belangrijk tijdens de lessen, zodat jij je helemaal op je gemak voelt en het beste uit jezelf kunt halen. Samen duiken we in een zee van informatie en experimenteren we met verschillende zangtechnieken, zodat jij uiteindelijk een stapje dichter bij je muzikale doel zult komen. 

Heb je interesse? Stuur dan een berichtje voor een proefles!

Individuele zanglessen:

30 minuten € 22,50

45 minuten € 33,75

60 minuten € 45,-

Duo zanglessen: 

45 minuten € 23,75 p.p.

60 minuten € 35,- p.p.

  • Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op. 

emma_loeffen@hotmail.com