Ticketverkoop 'Emma & friends'

29-06-2019

Een droom kwam uit voor de 21-jarige Emma Loeffen uit Vianen, toen ze afgelopen najaar voor een uitverkochte zaal haar debuterende theatervoorstelling mocht presenteren. Deze droom wil ze dit jaar nogmaals gaan beleven, en wel in een show gevuld met muzikale hoogtepunten van haarzelf, maar wederom ook met de zeer mooie muziek van haar special guests.

Dit jaar zal het bijzonder muzikale duo Anneke Miggiels en Maarten Jung, ook wel bekend onder de naam Into the Mood, hun intrede maken. Het trio Dahu (met zangeres Caroline Rutten), dat begin dit jaar de Grand Prix Alliance Française won op het Concours de la Chanson, zal zorgen voor intieme Franse muziek, die de show nog niet eerder gekend heeft. Ook zal er een sneak preview te horen en te zien zijn van de JAmZZ Collective 'Earth, Wind & Fire tribute band', waarbij ze het publiek mee terug zullen nemen naar de disco in de succesvolle jaren zeventig. Daarentegen zal de zaal muisstil worden van de betoverende melodieën van het zeer getalenteerde Doetinchemse duo Emma&Wies. 

 
Deze twee uur durende theatervoorstelling zit vol met oude klassiekers van onder andere Aretha Franklin, Etta James, Michael Jackson en Whitney Houston, maar ook zal er top-40 muziek ten gehore worden gebracht deze middag. Van emotionele ballads tot swingende uptempo nummers: variërende genres zullen voorbijkomen, zoals pop, soul, jazz, funk en fusion. Kortom, voor ieder wat wils.


Ook zal Emma samen met haar band, bestaande uit muzikanten van het ArtEZ conservatorium, de gelegenheid nemen om zelfgeschreven muziek voor het eerst te laten horen aan haar publiek. Zowel in haar nummers als in haar concerten zoekt Emma naar een weg om haar publiek te ontroeren, vermaken, inspireren en mee te nemen op een melodische reis door haar muzikale leven.

Tickets zijn te bestellen via onderstaande link.

https://schouwburgcuijk.nl/voorstellingen/emma-friends/6796