'Emma & Friends' groot succes!

06-09-2018

In een woord: WAUW! Afgelopen zondag was het dan zover: mijn eerste eigen theatershow Emma & Friends - the Smooth Sunday sessions vond plaats. En hoe! 

De show afgelopen zondag was helemaal uitverkocht. Samen met 250 man publiek heb ik genoten van het maken van muziek samen met mijn special guests Angels Rule, Marie & Romay en The Mastail Brothers & Zeth. In een twee uur durend programma heb ik mijn favoriete muziek gepresenteerd die mij heeft gebracht tot waar ik nu ben. Ook heb ik mijn nieuwe zelfgeschreven nummer laten horen, genaamd 'Immovable'. 

Ik heb erg veel geleerd en zeker ook genoten van deze show. Nog nooit had ik zo'n groot evenement georganiseerd. Het is voor mij een hele leerweg geweest, waarin ik veel ervaring heb opgedaan. Het liefst zou ik dit iedere dag doen! Welke zangeres wil nou niet zingen voor een volle zaal met mensen, die allemaal speciaal voor jou komen?! Afgelopen zondag kwam die droom voor mij uit.

Ik wil iedereen bedanken die aanwezig was bij 'Emma & Friends', en ook de personen die mij hebben geholpen op de dag zelf, en met de weg er naartoe.

Hopelijk tot de volgende keer bij 'Emma & Friends'!


(Voor meer foto's van deze mooie dag: zie galerij.)