EMMA&FRIENDS 27 FEB 2021

12-12-2020

Inspirerende popmuziek door jonge Brabantse zangeres

Emma Joan neemt je tijdens haar nieuwste theatershow mee op een muzikale reis langs haar inspiratiebronnen. Covers van artiesten als Aretha Franklin, Queen, Prince, Michael Jackson, Adele en P!nk worden door Emma Joan en haar band in een fris, nieuw en eigen jasje gestoken.

Ook laat zij haar eigen repertoire horen, dat bestaat uit Nederlandstalige popnummers met een persoonlijk verhaal. Met oprechte en eerlijke teksten wil ze haar publiek raken en inspireren om altijd het positieve te blijven zien. Haar muziek is beïnvloed door muzikanten als Trijntje Oosterhuis, Maan en Suzan&Freek.

Samen met haar band, een groep muzikanten die zij op het conservatorium heeft ontmoet, zet Emma Joan een zeer gevarieerd programma neer met prachtige, gevoelige ballads en knallende, energieke uptempo nummers.


Ook in het vorige seizoen stond zij op het toneel van Schouwburg Cuijk, met zeer positieve reacties van de gasten: 'Fantastische voorstelling van een prachtig talent.' En: 'Wat zingt die meid geweldig!'

Kaarten te bestellen via https://schouwburgcuijk.nl/voorstellingen/emma-loeffen/8695